A történelmi feljegyzésekből tudjuk, hogy a közel 200 éves múltra visszatekintő épület az 1848-as forradalom idején nyomda- illetve könyvtárnak adott helyet, az emeleten pedig a korabeli kaszinó müködött.

Cégünk levitra online 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy a város fiatalságának létrehozza az első igazi, színvonalas szórakozóhelyet. Ebben az évben nyítottuk meg pizzázónkat majd 1995-től éjszakai bárként működtünk.

Ez buy kamagra online az épület a Ceauşescu-rendszer alatt, mint rendőrség működött. 1996-ban nyítottuk meg Nyárikertünket, átalakítva a régi rendőrség udvarát és melléképületeit, amelyek a kommunizmus alatt fogdaként és verőszobaként működött. 1997-ben, éjszakai bárunkat átalakítva, megnyítottuk első éttermünket. 1999-ben bővítettük a tevékenységi körünket és létrehoztuk a város első fitnesstermét. 2006-ban a vendéglőt stílusosan átalakítottuk, amely azóta hagyományos Székely vendéglőként működik.

Konyhánkon buy generic propecia online csakis olyan hagyományos alapanyagok kerülnek feldolgozásra, amelyekben megőrizzük az eredeti székely ízvilágot.

.