Grădina de vară este locul ideal pentru a petrece plăcut după-amiezile şi serile de vară. Fiind parţial acoperită, vă puteţi opri chiar şi în zilele ploioase. Aici puteţi savura o bere rece, să jucaţi biliard sau darts, sau puteţi urmări principalele transmisiuni sportive. Puteţi servi masa şi aici, pentru că vă oferim acelaşi sortimente de mâncăruri secuieşti, din ţară şi din străinătate ca şi în restaurant.

Astfel buy priligy vă oferim locul potrivit dumneavoastră, familiei dumneavoastră şi prietenilor, unde pe lângă distracţie puteţi savura mâncărurile noastre. Vă asteptăm în restaurantul nostru, într-un mediu familiar cu specialităţile culinare din ţară şi din străinătate. Restaurantul dispunând de o capacitate de 100 de persoane, iar grădina de vară de 200 de locuri, parţial acoperită sunt locuri potrivite pentru organizarea unor evenimente familiare sau de firmă. Pentru grupuri cu rezervări anticipate oferim reduceri şi preparăm bucate nespecificate în meniu.

Pentru kamagra online noi, este important ca fiecare membru al familiei să găsească distracţia potrivită. În acest scop am realizat un teren special de joacă pentru copii mici.

 Un buy clomid online mediu fabulos si jucării interesante asigură condiţii optime pentru ei.

img_4332_resize.jpgimg_2471_resize.jpgimg_2470_resize.jpgimg_2463_resize.jpgimg_2469_resize.jpgimg_2464_resize.jpgimg_4331_resize.jpgimg_4333_resize.jpgimg_2473_resize.jpgimg_4329_resize.jpgimg_2472_resize.jpgimg_2481_resize.jpg​ 

.