Napi menü :

Köszöntő

Kedves vendég!

 Weboldalunk által meghívjuk Önt egy virtuális éttermi sétára, amely révén betekintést nyerhet a hagyományos székely ízek világába. A mi egységünkben nemcsak a kulináris élményekkel kényeztetjük a hozzánk betérő vendéget, hanem gondoskodunk az étkezés utáni kikapcsolódásról is. 

A történelmi feljegyzésekből tudjuk, hogy a közel 200 éves múltra visszatekintő épület az 1848-as forradalom idején nyomda- illetve könyvtárnak adott helyet, az emeleten pedig a korabeli kaszinó müködött. Cégünk 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy a város fiatalságának létrehozza az első igazi, színvonalas szórakozóhelyet. Ebben az évben nyítottuk meg pizzázónkat majd 1995-től éjszakai bárként működtünk.

Ez az épület a Ceauşescu-rendszer alatt, mint rendőrség működött. 1996-ban nyítottuk meg Nyárikertünket, átalakítva a régi rendőrség udvarát és melléképületeit, amelyek a kommunizmus alatt fogdaként és verőszobaként működött. 1997-ben, éjszakai bárunkat átalakítva, megnyítottuk első éttermünket. 1999-ben bővítettük a tevékenységi körünket és létrehoztuk a város első fitnesstermét. 2006-ban a vendéglőt stílusosan átalakítottuk, amely azóta hagyományos Székely vendéglőként működik. Konyhánkon csakis olyan hagyományos alapanyagok kerülnek feldolgozásra, amelyekben megőrizzük az eredeti székely ízvilágot.

Várjuk látogatását Kézdivásárhely szívében, eredeti székely környezetben!

pageglare.png
0
SZÉKELYFÖLDI VENDÉGLŐ
0
ÓTA
0
ÉTELKÜLÖNLEGESSÉG
0
ELÉGEDETT VENDÉG

ÉRTESÜLJÖN ELSŐNEK AZ ESEMÉNYEKRŐL

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb hírekről, ha érdekli minden újdonság, ami a nálunk történik,
KÉREM IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!!!

ELÉRHETŐSÉG

SZÉKELY VENDÉGLŐ
Tel./Fax: +40267 364513
Mobil:+40744549859
0745039495
office@idolrestaurant.ro
www.idolrestaurant.ro
Kézdivásárhely
Kovászna megye
Iskola utca 1.
527050
ROLUNK2.jpg

Language

Search