Stern inaktivStern inaktivStern inaktivStern inaktivStern inaktiv
 

Kedves vendég!

 Weboldalunk által meghívjuk Önt egy virtuális éttermi sétára, amely révén betekintést nyerhet a hagyományos székely ízek világába. A mi egységünkben nemcsak a kulináris élményekkel kényeztetjük a hozzánk betérő vendéget, hanem gondoskodunk az étkezés utáni kikapcsolódásról is. 

A történelmi feljegyzésekből tudjuk, hogy a közel 200 éves múltra visszatekintő épület az 1848-as forradalom idején nyomda- illetve könyvtárnak adott helyet, az emeleten pedig a korabeli kaszinó müködött. Cégünk 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy a város fiatalságának létrehozza az első igazi, színvonalas szórakozóhelyet. Ebben az évben nyítottuk meg pizzázónkat majd 1995-től éjszakai bárként működtünk.

Ez az épület a Ceauşescu-rendszer alatt, mint rendőrség működött. 1996-ban nyítottuk meg Nyárikertünket, átalakítva a régi rendőrség udvarát és melléképületeit, amelyek a kommunizmus alatt fogdaként és verőszobaként működött. 1997-ben, éjszakai bárunkat átalakítva, megnyítottuk első éttermünket. 1999-ben bővítettük a tevékenységi körünket és létrehoztuk a város első fitnesstermét. 2006-ban a vendéglőt stílusosan átalakítottuk, amely azóta hagyományos Székely vendéglőként működik. Konyhánkon csakis olyan hagyományos alapanyagok kerülnek feldolgozásra, amelyekben megőrizzük az eredeti székely ízvilágot.

Várjuk látogatását Kézdivásárhely szívében, eredeti székely környezetben!

szekelyvendeglo logo resize

Language

Search