Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Prin intermediul siteului vă invităm într-o plimbare virtuală a restaurantului nostru, prin care puteţi avea o introspecţie în lumea mâncărurilor tradiţionale secuieşti. Unitatea noastră nu are ca scop doar delicateţele culinare ci acordăm o atenţie deosebită răsfăţului de după servirea unei mese. Aşteptăm vizitatori în inima oraşului Târgu Secuiesc, într-un mediu original secuiesc.

Din arhivele istorice am aflat, că în clădire, veche de aproximativ 200 de ani, în timpul revoluţiei din 1848 a funcţionat o imprimerie respectiv bibliotecă, la etaj era cazinoul contemporan.  Firma noastra a fost înfiinţată in anul 1994 cu scopul de a oferi tinerilor din oraş primul loc de distracţie de calitate. Tot în acelaşi an am deschis şi o pizzerie. Începând cu anul 1995 a funcţionat un bar de noapte în clădirea construită la începutul secolului al XIX-lea, în stil clasicist, pe frontispiciul căreia se pot regăsi elemente populare şi burgheze.Sub regimul ceauşist clădirea a funcţionat ca sediu al poliţiei. În 1996 am deschis grădina de vară, transformând curtea veche a poliţiei şi clădirile anexe, care în timpul regimului comunist au funcţionat ca închisoare, respectiv ca camere de tortură.

În 1997 am transformat barul de noapte în restaurant. În 1999 ne-am lărgit sfera de activitate, înfiinţând prima sală de fitness a oraşului. În 2006 am reamenajat restaurantul, care de atunci funcţionează ca restaurant secuiesc. Nu numai mobilierul şi obiectele de artă populară reflectă tradiţia secuiască, dar şi preparatele tradiţionale secuieşti incluse în meniu. Avem, un colectiv tânăr şi entuziasmat care sunt conştienţi că clienţii pretind servire rapidă şi amabilă.

szekelyvendeglo logo resize

Language

Search